Met trots kunnen wij zeggen dat onze website live staat

Eindelijk is het zover, na 3 maanden sparren, feedback geven en testen is het vandaag dan toch echt zover. De website van Groene Pixel staat live. Op deze manier beginnen we de maand augustus natuurlijk fantastisch, want niks is mooier dan een soepele livegang. Nu is natuurlijk de vraag wat jij kunt gaan ontdekken op onze website. Al deze dingen gaan wij hieronder in het kort bespreken. Zo weet jij precies waarvoor je bij ons moet zijn.

Blogs, veel gestelde vragen en een geweldige portfolio

Natuurlijk zoals je mag verwachten kun je onze uitgebreide portfolio ontdekken. Je vindt er precies voor welke klanten wij werken en wat wij voor hen doen. Zo kun jij er al een beetje achter komen wat wij voor jou kunnen betekenen. Is het je na het zien van deze pagina nog niet helemaal duidelijk? Dan kun je de pagina met de veel gestelde vragen gaan bekijken. De meeste vragen worden daar namelijk beantwoordt. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ook schrijven wij regelmatig mooie blogs voor jou. In deze blog items kun jij heel veel tips ontdekken over de volgende onderwerpen:

  • Beleggen
  • Marketing
  • Besparen
  • Leren/mindset

Hierbij moet je denken aan een blog over verschillende vergelijkers. Zo kom jij er bijvoorbeeld heel gemakkelijk achter welke energieleverancier het beste past bij jou. Of welke cryptobrokers je het beste kunt gaan gebruiken. Maar ook welke boeken een echte aanrader zijn om te lezen. Met andere woorden, houdt onze blogs goed in de gaten als jij deze onderwerpen interessant vindt.