Groene Pixel portfolio

Op deze pagina vind je een overzicht met de verrichte werkzaamheden door Groene Pixel. Wij werken samen met verschillende bedrijven. Voor alle onderstaande bedrijven voeren wij verschillende werkzaamheden uit.

Top-aanbiedingen.nl – Dagelijks de beste aanbiedingen

De werkzaamheden voor Top-aanbiedingen.nl zijn zeer uitgebreid. Alles wat hier te maken heeft met content wordt door ons uitgevoerd. Van de beste aanbiedingen tot de verschillende merken en de Top 10. Aan deze website werken wij dan ook dagelijks.

Overstappen-loont.nu – De vergelijker voor verzekeringen en meer

Wordt het tijd om over te stappen van verzekeraar, mobiel abonnement of alles-in-1? Dan zit je goed bij Overstappen-loont.nu. De content op deze pagina wordt door ons onderhouden en waar nodig verbeterd.

Senor-cheapo.nl – De vergelijker voor al je aankopen

Zoek jij een nieuwe jas, televisie of fiets? Dan zit je goed bij Senor-cheapo.nl. Zij hebben heel veel producten die je in prijs kunt vergelijken. De content voor de categorieën worden door ons onderhouden en toegevoegd. Op de planning staat om dit ook te doen voor de producten.

Mobielabonnement.shop – Mobiel abonnementen en losse toestellen

Een nieuw mobiel abonnement of juist een los toestel? Dan is Mobielabonnement.shop de website waar jij moet weten. Alle content voor zowel de categorieën als de producten en blogs worden door ons gemaakt en online gezet.

Onzevissen.nl – De website voor mensen die vissen op karper

Wanneer jij graag op karper vist is Onzevissen.nl een echte aanrader. Deze website is gemaakt voor de mensen die vissen op karper. De beste tips, trucs en informatie over karpervissen vind je hier. Alle content wordt op dit moment door ons geoptimaliseerd.

Dokterfun.com – Alles voor je dagelijkse dosis fun

Wil je even lachen, gieren en brullen? Dan is Dokterfun.com de website waar jij moet zijn. Voor deze website beheren wij het socialmedia kanaal. Alles wat op socialmedia wordt gezet kun je terug vinden op deze website.

Emblem-online-media.nl – Een bedrijf met meerdere affiliate websites

Het bedrijf Emblem Online Media BV is de beheerder van verschillende grote affiliate websites. Ook voor hen voorzorgen wij de content op de website. Het loont zeker om eens te kijken welke websites zij allemaal hebben.

Magazine-abonnement.nl – Voor de beste magazine aanbiedingen

Wil jij een magazine abonnement afsluiten? Dan zit je goed bij Magazine-abonnement.nl. Zij hebben namelijk de beste aanbiedingen voor verschillende top magazines. Alle pagina’s zijn door ons geschreven. De komende tijd zullen er nog veel meer pagina’s komen op deze website die door ons zijn geschreven.

Kranten-abonnement.nl – Voor de beste kranten aanbiedingen

Wil jij een abonnement op een landelijke of regionale krant? Dan zit je goed bij Kranten-abonnement.nl. Zij hebben namelijk de beste aanbiedingen van alle grote kranten in Nederland. Al de pagina’s zijn door ons geschreven. Daarnaast voorzien wij deze website regelmatig van nieuwe blogs.

RNL Trading – Het verbeteren van het Bol.com account

Iedere week verbeteren wij het Bol.com verkoop account van RNL Trading. Zij verkopen hun eigen import producten op Bol.com. Door constant te werken aan de titels, product tekst en de prijs zorgen wij voor een maximale omzet.