De veel gestelde vragen in één overzicht

Wij bij Groene Pixel krijgen regelmatig vragen die wij natuurlijk maar al te graag beantwoorden. Om jou zo snel mogelijk te voorzien van antwoord hebben wij deze pagina opgesteld. Je kunt hier de meest gestelde vragen vinden die wij krijgen. Zo heb jij direct je antwoord waarna je weer verder kunt. Wel zo fijn toch?

Nee, wij geven geen financieel advies. Wel geven wij onze gedachten van beleggen, investeren en SEO keuzes. Echter adviseren wij altijd om eigen onderzoek te doen voordat je een keuze maakt.

Om te beginnen moet je een verkoopaccount aanmaken. Zodra je dit gedaan hebt kun je gaan starten met het verkopen op Bol.com. Om je hierbij te helpen hebben wij een blog geschreven. Deze kun je hier vinden!
Om te beginnen raden wij je aan om onze blog artikelen te lezen. Heb je dit gedaan en heb je toch nog extra hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je hierbij helpen en maken voor de werkzaamheden een vrijblijvende offerte aan.

Op de pagina met links kun je de in onze ogen beste crypto brokers vinden. Welke het beste bij jou past ligt geheel aan jouw wensen. In onze blogs kun je de verschillende brokers ontdekken. Lees deze dus zeker even goed door voor je een keuze maakt. Voor sommige mensen is het handig om gebruik te maken van meerdere brokers.

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Wanneer je werkt aan je SEO ben je bezig met het optimaliseren van je website. Dit om ervoor te zorgen dat je beter gevonden gaat worden in Google. Wij hebben hier verschillende blogs over geschreven.

Affiliate marketing is een optie om met jouw website of blog geld te verdienen. Jij kunt een bepaalde webshop of product promoten. Zodra iemand via jouw website naar de deal gaat en de besteld ontvang jij een vergoeding. De hoogte van de vergoeding verschilt per website.