Start vandaag nog met beleggen bij DeGiro

Wil jij graag aandelen kopen van grote bedrijven als Coca Cola, Tesla, Apple of een ander groot bedrijf. Of investeer je liever in ETF’s, Obligaties of Beleggingsfondsen? Dan zit je helemaal goed bij DeGiro. Zij bieden dit allemaal aan en ook nog eens tegen een super scherp tarief. Wel goed om te weten is dat je bij DeGrio al jouw aandelen zelf moet uitvoeren. Het voordeel hiervan is dat jij helemaal zelf bepaald waar je in investeert. DeGiro werkt heel gemakkelijk waardoor je het zo onder de knie hebt.
Wat erg leuk is om te weten is dat je € 20,- transactietegoed terug kunt krijgen. Op deze pagina staan namelijk affiliate links. Meld jij je via één van deze links aan en maak jij binnen drie maanden 20 euro transactiekosten, dan krijg je deze vergoed. Zo heb je dus 20 euro extra te besteden aan aandelen. Wel zo slim dus om dit te doen. Want zo verdien jij snel een leuk bedrag en dat wil toch echt iedereen.

Ontdek gemakkelijk het koersverloop van een bepaald aandeel

Heb jij een aandeel op het oog? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je weet wat het koersverloop door de jaren heen is geweest. Dit is namelijk één van de dingen waar je naar kijkt voordat je een aandeel besluit te kopen. Bij DeGiro hebben ze dit super overzichtelijk gemaakt. Zo kun je heel gemakkelijk de koersverloop zien door de jaren heen. Zo kun je bijvoorbeeld het koersverloop van het huidige jaar, laatste 3 jaar, laatste 5 jaar of alles bekijken.
Zo zie je hierboven in de afbeelding het koersverloop van het aandeel van Tesla. Zo zie je hoe de koers zich gedraagt sinds juni 2010. Het aandeel van Tesla bestaat natuurlijk al super lang en op het laagste punt kon je het aandeel kopen voor $0.68. Op het moment van schrijven is het aandeel $1.094. Je ziet in de grafiek hierboven dat het aandeel flink is gaan stijgen vanaf maar 2020. Op 17 maart 2020 was het aandeel van Tesla namelijk slechts $86 waard. In vrij korte tijd is het aandeel dus super veel waard geworden.
Persoonlijk zouden wij van Groene Pixel op dit moment geen Tesla aandelen kopen. Dit omdat in onze ogen de koers te hard is gestegen. Daarnaast komt er steeds meer concurrentie voor Tesla waardoor wij verwachten dat hun marktaandeel van elektrische auto’s gaat krimpen. Natuurlijk heeft iedereen hier een eigen mening en gedachten bij. Doe daarom altijd eerst goed eigen onderzoek en gebruik daarbij zeker het koersverloop van Tesla.
Ook erg handig is dat DeGrio het laatste Tesla nieuws inzichtelijk maakt bij het aandeel. Door dit nieuws te lezen ontdek jij heel veel belangrijke informatie. Deze informatie kan jou helpen om te besluiten een aandeel te kopen of juist te verkopen. Wij van Groene Pixel maken veel gebruik van deze informatie. Wel raden wij je aan om ook altijd de andere nieuwsbronnen goed in de gaten te houden. Gebruik DeGiro niet als enige informatiebron.
Verder kun je bij een aandeel wanneer bekend ook het volgende vinden: Prijsdata, Dividenden, Resultaten, Kerncijfers, Bedrijfsinformatie, Ratio’s, Financiële gegevens en Analisten Visie. AL deze informatie is van belang om te bepalen of jij dit aandeel gaat kopen of verkopen.

Gemakkelijk pensioenbeleggen bij DeGiro

Wil jij eerder met pensioen of wil jij tijdens je pensioen meer te besteden hebben? Dan is het slim om extra pensioen op te bouwen door te beleggen. Bij DeGiro hebben ze hier een speciale pensioenbeleggingsrekening voor. Hiermee kun jij beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen of ETH’s (trackers). Het voordeel van een pensioenrekening is dat het fiscaal voordelig is. Door pensioenbeleggen betaal je namelijk minder inkomstenbelasting. Zeg nu zelf, dat wil toch iedereen?
Maar natuurlijk zitten er ook nadelen aan een pensioenrekening. Deze rekening is namelijk geblokkeerd. Heb je het geld dus nodig, dan kun je het er niet afhalen. Dit kan pas wanneer jij de pensioensleeftijd bereikt hebt. Denk daarom altijd goed na of dit wel iets is voor jou. Het zou zonde zijn als achteraf blijkt dat je niet de juiste keus hebt gemaakt.
Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee! Je kunt een deel van je inleg verliezen.

Hoe te beginnen met beleggen? Je leert het bij DeGiro!

Wil jij starten met beleggen? Dan is het belangrijk dat jij je eerst goed inleest. Want verkeerde keuze kunnen lijden tot een verlies op je investering. Dit is wel het laatste wat je wilt. Omdat ze bij DeGiro het erg belangrijk vinden dat jij je eerst goed verdiept hebben zij een gratis beleggersacademie. Door deze academie te volgen ontdek jij alles wat je moet weten voor je gaat investeren. Het loont dan ook zeker om eerst deze cursus te volgen. Deze academie bestaat uit 10 video’s namelijk:
  • Wat voor belegger bent u?
  • Wat is een broker
  • Financiële instrumenten
  • Complexe financiële producten
  • Hoe komt de koers tot stand?
  • Hoe kies ik mijn eerste aandeel?
  • Ordertypes: Limit, market, stoploss en stoplimit orders
  • Spreiding
  • De impact van lange termijn beleggen
  • Wat is uw beleggingsplan?
Heb jij dus nog geen ervaring met het handelen in aandelen? Volg dan zeker de beleggersacademie van DeGiro en voorkom zo dat jij verkeerde keuzes maakt. Naast deze academie is er nog veel meer interessante informatie over beleggen te vinden op de website van DeGiro. Denk bijvoorbeeld een een begrippenlijst. Ga daarom snel naar de website van hen en ontdek alles wat je moet weten over beleggen.