Boeken tip: Blondjes Beleggen Beter

Wil jij gaan beginnen met beleggen? Dan is het belangrijk dat jij je hier eerst goed in verdiept. Het boek Blondjes Beleggen Beter is een echte aanrader wanneer jij wilt beginnen met beleggen. In dit boek leer je er namelijk alle basis kennis die jij nodig hebt bij het kopen van aandelen. Het is belangrijk om dit goed te weten, want je kunt tenslotte je inleg verliezen. Het boek Blondjes Beleggen Beter is geschreven door Janneke Willemse. Nadat ze jarenlang verslag van beursnieuws deed is ze in 2013 voor haarzelf begonnen. Op de website Blondjesbeleggenbeter.nl schrijft ze over haar eigen beleggingen. Verder kun je haar ook kennen als beurscommentator en presentatrice van RTL Z. Een leuk weetje is dat ze in 2019 de IEX Gouden Stier won voor beste Beleggingsexpert. Je kunt dus wel zeggen dat ze heel veel kennis heeft.

Samenvatting van dit geweldige boek

In deze volledig geactualiseerde editie van Blondjes Beleggen Beter leert financieel journaliste Janneke Willemse je in 7 stappen hoe je simpel en succesvol kan beleggen.
In Blondjes Beleggen Beter neemt financieel journaliste Janneke Willemse je mee tijdens je eerste stappen op de beursvloer. Deze editie is volledig geactualiseerd met de laatste inzichten. Toen Janneke Willemse ontdekte dat het wetenschappelijk is bewezen dat vrouwen beter beleggen dan mannen, begon ze een blog waarop ze precies liet zien hoe zij als beginnend belegger te werk ging. Dat pakte verrassend goed uit, want in 4,5 jaar tijd was haar vermogen verdubbeld. In dit boek laat Janneke zien hoe je door ‘blond’ beleggen je geld kunt laten groeien. Simpel, snel en op de manier die bij jou past. Zelfs als je weinig geld of achtergrondkennis hebt.