Gratis cursus en ebook bij Madelon Vos

Tegenwoordig is het heel populair om te handelen in crypto. Vooral bij de jeugd wordt het super veel gedaan. Wij van Groene Pixel snappen dit wel, het geld levert op de bank tenslotte niks op. Echter heeft het wel een gevaar om te handelen in crypto. Het is namelijk beleggen en dus kun jij je inleg verliezen. Omdat crypto voor veel mensen wordt gezien als even snel veel geld verdienen is de schik groot als het slecht gaat met de crypto markt. Dat is dan ook het moment dat veel mensen het verkopen met verlies en er dan ook direct mee stoppen. Wij van Groene Pixel handelen ook maar al te graag in crypto. Maar voor dat wij dit zijn gaan doen hebben wij ons goed ingelezen. Ergens zomaar instappen is namelijk nooit de beste keus. Om jou meer de leren over crypto raden wij je deze cursus en ebook van Madelon Vos aan.
De meeste mensen die zich al even bezig houden met de crypto markt kennen Madelon Vos wel. Zij is al sinds 2013 actief in de cryptomarkt. Hierdoor heeft ze al extreem veel ervaring op gedaan. Al die kennis draagt ze met veel enthousiasme aan jou over. Om te beginnen heeft ze daarvoor een gratis crypto cursus en een ebook beschikbaar gesteld. Ben jij na het bekijken van de gratis cursus en het lezen van het ebook enthousiast geworden? Dan kun je ook de betaalde cursus van haar gaan volgen.

Gratis trail online cursus Crypto & Trading Academy

De cursus van Madelon Vos is super populair, heel veel mensen hebben hem dan ook al gevolgd. Nog veel leuker is dat de meeste ook besluiten de betaalde cursus te volgen. Dit zegt natuurlijk al heel veel over de kwaliteit van de gratis cursus van Madelon Vos.

Maar wat zit er nu allemaal in de gratis cursus en waarom is hij zo interessant? Geloof ons, deze gratis cursus is al super uitgebreid. Je ontvangt namelijk het volgende:

  • Volledig gratis toegang
  • Maak kennis met Bitcoin, cryptocurrencies & traden
  • Leer je eerste bitcoin of cryptocurrencies aan te schaffen
  • Krijg je eerste € 5,- Bitcoin gratis
  • Leer bitcoin en cryptocurrencies veilig op te slaan
  • Leer de basis van Technische Analyse
  • Krijg een voorproef van hoe grafieken werken en hoe je deze leest
  • Deze cursus dient als preview van de volledige cursus
Zoals je ziet dus een zeer uitgebreide cursus die jij nu gratis kunt volgen. Het is dan ook zeker aan te raden om dit te doen. Want met de juiste cursus wordt het nog makkelijker en leuker om te handelen in crypto. Het maakt in dit opzicht niet uit of je nu gaat handelen in Bitcoin of in altcoins. Het komt allemaal aanbod in de uitgebreide cursus van Madelon Vos.

Ontvang het gratis eBook "Bescherm uw vermogen"

Begin 2020 heeft Madelon Vos het eBook “Bescherm uw vermogen” geschreven. Zoals de naam al zegt gaat dit boek over het beschermen van jouw vermogen. Dit is natuurlijk super handig, want niemand wilt zijn vermogen zien afnemen. Door dit boek te lezen leer jij heel veel kennis die je hierbij kan helpen. Door simpelweg je emailadres en naam in te vullen ontvang jij deze gratis eBook. Daarnaast wordt je ook nog eens maximaal 1x per week voorzien van updates. Zo ontdek je de laatste nieuwtjes en kennis omtrent macro-economie, cryptocurrencies en technische analyse. Dit scheelt jou heel veel uitzoeken waardoor je alleen de belangrijke nieuwtjes en kennis in jouw mail krijgt.