Madelon Navigeert - Arno Wellens - De digitale revolutie: "Contant geld verdwijnt."

Ook in de vierde aflevering van Madelon Navigeert gaat Madelon op pad met Arno Wellens. Het is logisch dat ze 2 afleveringen maakt met Arno. Want als je zoveel kennis hebt over banken, dan weet je gewoon weg heel veel van geld. In de huidige tijd waarin we leven is de achterliggende gedachten van geld nog nooit zo belangrijk geweest. Het financiële systeem staat gewoon op de kop en dus moeten er dingen veranderen. Met andere woorden De Digitale Revolutie. Bekijk nu snel de video en leer.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 4

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Arno Wellens geeft je samen met Madelon Vos een goede kijk op alles wat te maken heeft met De Digitale Revolutie.
Samenvatting van de video: Welkom bij de vierde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In dit tweede deel spreek ik opnieuw met Arno Wellens. Arno is publicist, journalist én schrijver. Hij is hoogstwaarschijnlijk de enige man in Nederland die wél alle duizend pagina’s tellende Europese verdragen en onderzoeken doorspit. Daarom weet hij precies wat ons te wachten staat. Een digitale revolutie. Hiervoor dient contant geld te verdwijnen en worden we voorgesteld aan een nieuwe manier van betalen: De Central Bank Digital Currency.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.