Madelon Navigeert - Arno Wellens - Huizencrisis: Jeugd vs. bank "Deze bubbel gaat klappen."

Het is alweer de derde aflevering van Madelon Navigeert. Dit keer gaat ze op pad met Arno Wellens. Voor de meeste mensen is Arno Wellens een bekende naam. Wij van Groene Pixel snappen dit wel. Want als iemand iets weet over banken, dan is het Arno wel. Het is dan ook niet zomaar dat Arno op dit moment bij Madelon in de auto stapt. Want met de huidige huizenprijzen moet er iets gaan gebeuren, maar tot op heden blijft het stil. Gaat deze bubbel klappen en wat zijn de gevolgen? Bekijk nu snel de video en je ontdekt het direct. Geloof ons, deze video gaat je echt niet vervelen. Reden genoeg om hem nu te bekijken.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 3

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Arno Wellens geeft je samen met Madelon Vos een goede kijk op alles wat te maken heeft met de huizencrisis, jeugd en de bank.
Samenvatting van de video: Welkom bij de derde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik opnieuw met Arno Wellens. Arno is publicist, journalist én schrijver, hij weet alles over banken en in het bijzonder, bank balansen en de producten die hierop staan. Ongeveer een jaar geleden verklaarde Wellens De Deutsche Bank, technisch failliet. Wat is er in de tussentijd gebeurd en waarom stijgt zelfs de beurskoers van deze bank weer?! En hoe belangrijk zijn die huizenprijzen voor deze banken. Kunnen deze prijzen überhaupt wel omlaag? Het levert een prachtige discussie op over de toekomst van banken, huizenprijzen en onze welvaart.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.