Madelon Navigeert - Edin Mujagic - Oorlog door hyperinflatie & loslaten goudstandaard

Edin Mujagic, je kunt hem kennen van o.a. het boek Geldmoord. Edin is een bekende Nederlandse Econoom, publicist en spreker. Heel veel mensen uit de beleggingswereld kennen hem dan ook. Vandaag rijdt hij mee met Madelon Vos en gaan ze het hebben over oorlog door hyperinflatie & loslaten goudstandaard. Beide onderwerpen zijn zeer interessant en boeiend. Zeker wanneer jij bezig bent met vermogen op te bouwen door te investering in verschillende dingen.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 7

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Edin Mujagic gaat samen met Madelon Vos in gesprek over oorlog door hyperinflatie & loslaten goudstandaard.
Samenvatting van de video: Welkom bij de zevende aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik met econoom, auteur en publicist Edin Mujagic. Op jonge leeftijd ontvluchtte Edin Joegoslavië. Daar zag hij hoe hyperinflatie zijn land had verwoest. Dit resulteerde in het feit dat hij zich interesseerde in monetaire economie. Na zijn studie economie besloot hij de monetaire geschiedenis beter en beter te begrijpen, wat hem meerdere boeken opleverde waaronder Geldmoord en Keerpunt 1971. Die laatste bespreken we met hem.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.