Madelon Navigeert - Kees de Kort over Correctie huizenprijzen en aandelenmarkt & Bitcoin

Het is alweer de zesde aflevering van het tweede seizoen van Madelon Navigeert. Dit keer stapt ze in de auto met Kees de Kort. Ze gaan het hebben over de Correctie op de huizenprijzen en aandelenmarkt & Bitcoin. Kees de Kort is een Nederlandse beursanalist en macro-analist. Heel veel mensen hebben van hem geleerd, hij weer namelijk als geen ander hoe we ervoor staan. Juist daarom is deze video van Madelon en Kees ook zo boeiend. Bekijk hem nu dus snel op Youtube.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 6

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Kees de Kort gaat samen met Madelon Vos in gesprek over de correctie op de huizenprijzen en aandelenmarkt & Bitcoin.
Samenvatting van de video: Welkom bij de zesde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik dé macro-econoom en beurscommentator van BNR Nieuwsradio, Kees de Kort. We gaan dieper in op de gevolgen van jarenlange geldcreatie. We zoomen in op het afgelopen jaar, een jaar waarin de beurs floreerde, de huizenprijzen door het dak gingen, maar de koopkracht van de Euro fors af nam. Kees is sceptisch en terecht, niet alleen over de economie, maar ook over alternatieve betaalmiddelen zoals Bitcoin. Kortom, deze aflevering wil je gewoon niet missen.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.