Madelon Navigeert - Slagters en Mol - Ons geld is stuk: is Bitcoin de oplossing?

In deze vijfde aflevering van Madelon Navigeert gaat ze op pad samen met Bert Slagter, Peter Slagter en Bart Mol. Ze gaan het hebben over dat ons geld stuk is, en of Bitcoin de oplossing kan zijn. De meningen zijn hier natuurlijk verdeeld over. Maar juist daarom is deze video ook weer zo interessant. Want je ontdekt de meningen van de Slagters en Mol. Deze drie heren zijn voor vele onder ons inmiddels wel bekende namen. Ken je ze nog niet? Dan wordt het hoogste tijd om ze te volgen.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 5

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. De Slagters en Mol gaan samen in gesprek met Madelon over geld en natuurlijk Bitcoin.

Samenvatting van de video: Welkom bij de vijfde aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering hebben we een primeur te pakken. We spreken voor het eerst in de geschiedenis van Madelon Navigeert Met drie gasten, namelijk Bert Slagter, Peter Slagter én Bart Mol. De heren, ook wel bekend van Satoshi Radio, praten ons bij over het onlangs verschenen boek van de gebroeders Slagters: “Ons geld is stuk.” Het geld is namelijk stuk en bitcoin zou mogelijk een onderdeel van de oplossing zijn. Waarom dat zo zou kunnen zijn, weet ook Bart Mol die afreisde naar El Salvador om daar aan der lijve te ondervinden wat het doet met een land als zij Bitcoin als officieel betaalmiddel omarmt.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.