Madelon Navigeert - Willem Middelkoop over de economie, huizenprijzen, beleggen, goud & Bitcoin

Ook de tweede aflevering van Madelon Navigeert is met Willem Middelkoop. Wij snappen dit wel, want met Willem Middelkoop raak je niet uitgepraat. Hij is een gigantische bron van informatie die zeer nuttig is. Het is dan ook niet zomaar dat heel veel mensen zijn advies mee nemen in hun beslissingen. Om die reden is ook dit gesprek tussen Willem Middelkoop en Madelon Vos erg interessant. Zoals je weet stelt Madelon altijd op het juiste moment de perfecte vraag. Het antwoord is vervolgens net zo interessant. Reden genog dus om vandaag nog deze aflevering van Madelon Navigeert seizoen 2 te bekijken.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 2

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Willem Middelkoop geeft je samen met Madelon Vos een goede kijk op alles wat te maken heeft met economie, huizenprijzen, beleggen, goud en Bitcoin.
Samenvatting van de video: Welkom bij de tweede aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik opnieuw met Willem Middelkoop. Willem is auteur, geopolitiek-analist en eigenaar van het Commodity Discovery Fund. In deze aflevering zetten we de huidige economische omstandigheden uiteen aan de hand van de geschiedenis, we nemen een voorbeeld aan Weimar Duitsland in de jaren 20, de jaren ’70. We kijken naar de bizarre huizenprijzen, de hoge prijzen in de supermarkt, de koers van goud, zilver en bitcoin die niet mee lijken te stijgen en de bizarre schuldenberg. Onze economie is kapot en daar moeten we het over hebben.
Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.