Madelon Navigeert - Willem Middelkoop: The Big Reset vs. The Great Reset

Wij hebben het hier al vaker gehad over Madelon Vos. Inmiddels is zij zeer bekend geworden onder de beleggers. Zeker bij mensen die graag investeren in Crypto. Madelon Vos is namelijk helemaal gek van Bitcoin. Maar daarnaast houd ze zich ook bezig met de gehele economie. Want uiteindelijk heeft het allemaal met elkaar te maken. In deze aflevering van Madelon Navigeert praat ze met Willem Middelkoop over The Big Reset vs. The Great Reset. Het is een video die je zeer zeker gezien moet hebben.

Madelon Navigeert - Seizoen 2 aflevering 1

Deze gave video is vanaf vandaag te zien op Youtube. Wanneer jij bezig bent met investeren en beleggen moet je deze video zeker gezien hebben. Willem Middelkoop geeft je samen met Madelon Vos een goede kijk op The Big Reset of is het toch The Great Reset.

Samenvatting van de video: Welkom bij de eerste aflevering van Madelon Navigeert Seizoen 2! In deze aflevering spreek ik met Willem Middelkoop. Willem is auteur, geopolitiek-analist en eigenaar van het Commodity Discovery Fund. In deze aflevering zetten we de Big Reset uiteen en kijken we naar een nieuw fenomeen, namelijk de Great Reset. Waarom is juist dit zo van belang en hoe kijkt Willem naar de huidige samenleving an sich. En hoe zat het ook alweer met de Big Reset? En wat is er veranderd sinds de laatste opname 9 maanden geleden? Dat en meer in deze nieuwe aflevering van Madelon Navigeert.

Madelon Vos steekt veel tijd in het maken van deze video’s. Ze voorziet jou met deze video’s van gratis zeer waardevolle content. Het zou dan ook fantastisch zijn voor haar als je dit wilt delen met vrienden en familie. Bijvoorbeeld op sociaalmedia. Daarnaast is het zeker slim om haar Youtube kanaal te abonneren.

Volg ook de gratis cursus van Madelon Vos

Iedereen die al langer bekend is met Madelon Vos weet dat zij nog veel meer doet dan alleen het maken van Madelon Navigeert. Zo heeft zij bijvoorbeeld de gratis cursus Crypto & Trading Academy. Deze cursus kun je online volgen. Bevalt deze cursus jou? Dan kun je vervolgens ook een betaalde cursus volgen van haar. Hier gaat ze nog dieper in op Crypto & Trading.